ASUNNOT

Kalustetut asunnot


Viihdy kuin kotonasi
Rentoudu kuten lomalla

Serviced Apartments by UHANDA on helppo ja huoleton majoitus vaihtoehto. Täysin kalustetut ja varustellut asuntokohteemme ovat valittu sijainniltaan pääväylien, hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden varrelle. Mutkatonta, eikö?

Sinun tarvitsee vain pakata laukkusi ja saapua uuteen kotiisi. Olemme karsineet kaiken ylimääräisen vaivan minimiin – pääset kulkemaan koodilukituksen avulla ja kun sopimus päättyy, kuuluu loppusiivous hintaan.

Pitääkö tehdä sähkösopimus, hankkia nettiyhteys? Ei tarvitse! Sähkö, netti ja vesi kuuluvat hintaan, me tarjoamme koko majoituksen kustannustehokkaana pakettina.

Mitä vielä mietit? Ilmainen pysäköinti, 24/7 asiakaspalvelu ja sauna.. Nämäkin ovat osa Serviced Apartments by UHANDA palvelua!

Ota yhteyttä

Tutustu kohteisiin kartalta

Löydä itsellesi sopivin majoitus­vaihtoehto interaktiivisen kartan avulla.

Olemme Uhandalla miettineet valmiiksi majoitus konseptin, joka vastaa tämän päivän tarpeisiin. Mitä tarvitsetkaan pidempään tai lyhyempään majoittumiseen, olemme sinua varten. Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella!
Palveluksessasi,

Micke Kontinen
CEO & Co-founder
UHANDA Oy

Etsitkö hotellimajoitusta?

U Hotels on Serviced Apartments by UHANDA:n kanssa osa Uhandan majoitusperhettä. Kolme hotelliamme Raisiossa, Järvenpäässä ja Kangasalla täydentävät tarjontaamme.

Jos etsit majoitusta lyhyemmälle ajalle tai toivot pitkäaikaismajoitusta, johon sisältyy runsas aamupalabuffet, niin tutustu lisää hotelleihimme!

Lähikuva hotelli houneesta. Etualalla Iso lila tyynyt jossa lukee Hotelli Loimu, taustalla epätarkkana aamiaispöytä